21 juni 2024

Via blueprinteyewear.com zonnebrillen bestellen

Via blueprinteyewear.com zonnebrillen bestellen

 Blueprint-Noosa-Black-Fire-Chrome-Zonnebril-1

Via blueprinteyewear.com kan je nu je eigen zonnebrillen maken, dit vind ik echt een super leuk idee. Met eigen zonnebrillen maken bedoel ik dat je zelf je model kan kiezen, de kleur glazen en patronen en ga zo maar door. Ik heb best veel zonnebrillen en ik vind het ook belangrijk wat voor een zonnebril je draagt, ik vind het echt bij je outfit passen. Elke zomer let ik dan ook op naar de zonnebrillen van anderen en ik vind het altijd leuk wanneer ik een unieke zonnebril heb of ik dit zie bij iemand anders. Daarom was ik ook verrast toen ik op de website van blueprinteyewear.com kwam en zag dat je geheel je eigen zonnebril kon maken. Daarbij zijn ze ook nog eens echt van kwaliteit, iets wat ik ook erg belangrijk vind bij een zonnebril. Alle modellen zijn voorzien van gepolariseerde glazen, die bekend staan om helderheid en duurzaamheid. Ik zit er nu over na te denken om er twee te bestellen, een voor mijzelf en een voor een vriend van mij, die binnenkort jarig is. Ik denk dat hij dit een leuk cadeau vindt, hij vind het namelijk ook altijd leuk wanneer hij iets heeft want niemand anders heeft. Ik ben al erg lang met heb bevriend en we hebben echt een sterke band, ik hoop dat we nog vele avonturen samen tegemoet gaan. Als je kijkt naar wat wij allemaal hebben meegemaakt, daar kan je een boek over schrijven!