21 juni 2024

Prinsessenjurk

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand, wie is de mooiste prinses van het hele land? Bij het volgende verkleedfeest ben jij dat zeker als jij één van deze prachtige prinsessenjurken uitkiest. Wil jij je terug naar de tijd van prinsen en ridders, kastelen en feeën en glazen muiltjes en tiara’s? Ga dan als prinses en zorg dat jij er oogverblindend uitziet om iedereens harten te veroveren. Met deze jurken betover jij iedereen direct.

Welke prinses ben jij?

Had jij vroeger al je favoriete sprookje en prinses? Was jij meer van Assepoester of Sneeuwwitje? Heb jij altijd al een sneeuwprinses of juist Belle van het Beest willen zijn? Of wil jij juist geen lange roze jurk aan, maar een sexy pakje met diamantentiara? Alles is hier mogelijk en jij kan je dromen eindelijk uit laten komen. Iedereen zal versteld staan als jij als prinses de ruimte betreedt.

Voor jong en oud

Zoals sprookjes en verhalen over prinsen en prinsessen niet alleen maar voor kinderen zijn, is het verkleden als prinses ook niet alleen maar voor volwassenen. Kinderen kunnen als prinsesje naar kinderfeestjes of gewoon door het huis rennen in hun prinsessenjurkjes. Als jouw dochter één van deze jurkjes aan heeft, kan haar dag niet meer stuk. Ook is het super leuk om samen als moeder en dochten in dezelfde prinsessenjurkjes naar een feestje te gaan.

Attributen en jurken

Mocht jij zelf al een hele mooie prinsessenjurk hebben, dan kan jij ook hier terecht voor extra attributen zoals handschoenen en tiara’s. Of juist als jij de attributen al hebt, kan jij hier de bijpassende jurk uitzoeken. Laat je vooral door niemand tegenhouden en maak het zo extravagant als jezelf wil. Als prinses kan niemand jou vertellen dat jij deze avond niet over de top mag gaan, dus hou je vooral niet in.