21 juni 2024

Overgestapt naar biologische kleding

Biologische kledingOvergestapt naar biologische kleding

 

Het afgelopen jaar merk ik echt een verandering in mezelf, een naar meer bewustwording van alles om me heen. Natuurlijk ben ik hier ontvankelijk voor aangezien ik altijd al een redleijk open houding heb gehad naar allerlei dingen om me heen, een open mind om het zo te zeggen, maar nooit echter heb ik dat eerder zo dicht naar mezelf kunnen verbinden. Altijd ging het om bepaalde principes die ik had, die ik wel sterk voelde maar die misschien niet eens zo dicht bij mijzelf stonden. De laatste tijd is het hierin wat persoonlijker en gaat het misschien zozeer om mijn principes, als wel om een soort levenshouding, een mindset. Die uit zich bijvoorbeeld in het eten dat ik tegenwoordig eet, alles van de biologische winkel. Je weet tegenwoordig in de gewone supermarkten echt niet meer wat je koopt en dus wat je eet, overal zit extra troep in, zelfs een brood is niet gewoon meer een brood maar een verzameling E-nummers, suiker, houdbaarheid en nog van alles. Daar pas ik tegenwoordig voor! Ook ben ik overgestapt op biologische kleding van natuurlijke materialen. Ik voel me hier echt vele malen prettiger in en bij, het past echt bij mij en ik snap in retrospectief echt niet dat ik het nooit eerder al droeg, die biologische kleding, onbegrijpelijk, want ik zou nooit meer terug willen nu. Mijn biologische kleding schaf ik gewoon via het internet aan, via de website van Kleerlijk. Zeker een bezoekje waard, als dit soort dingen je ook interesseert!