21 juni 2024

Leuke dameskleding op website

Leuke dameskleding op website

Ik vond een webwinkel met geweldige dameskleding. De dameskleding sloot precies aan op de stijl van mijn zus en haar vriendinnen, dus ik besloot via deze website dameskleding voor ze te kopen. Ik doe een opleiding tot styliste en mijn zus en ik, wij zijn grote tegenpolen. Ik ben ’s avonds al bezig wat ik de volgende dag aan ga trekken, maak continu combinaties en ben altijd met kleding bezig. Mijn zus totaal niet, ze houdt van makkelijk, denkt niet echt na wanneer ze wat aantrekt en is ook tamelijk onzeker op het gebied van kleding. Ze durft niet echt iets nieuws te proberen, terwijl ze hier echt de vormen voor heeft. Ze heeft een prachtig lichaam en ik zie altijd al talloze kledingsetjes voor me als ik haar zie. Op een gegeven moment vroeg ze aan mij of ik haar een keer wilden helpen, samen met haar vriendinnen, haar vriendinnen hadden namelijk er ook last van dat ze niet goed wisten welke kant ze op moesten gaan qua stijl. Dit hebben we toen gedaan, via de webshop heb ik dameskleding besteld, ik had de maten inmiddels al doorgekregen, en de avond van de bezorging zijn we met z’n allen gaan kijken wat mooi staat en wat niet. Ze hebben veel van zichzelf geleerd en ik heb er ook veel van geleerd.