16 juni 2024

Keycords kopen

Voor promotionele doeleinden is keycords kopen een goede investering. De keycords vallen goed op tijdens de gelegenheid waarop ze worden gebruikt. Als je de bezoekers de keycords meegeeft zullen ze die nog lange tijd blijven gebruiken. Dan worden ze er telkens weer aan herinnerd dat ze die via jouw bedrijf hebben gekregen. Je kunt keycords kopen die voorbedrukt zijn, maar je kunt ook keycords bedrukken met een door jou zelf ontworpen opdruk. Door dat te doen zorg je voor absoluut unieke producten, die door iedereen herkend zullen worden. Als je ervoor kiest om handige functionaliteit aan de keycords toe te voegen is de kans groot dat ze nog jarenlang worden gebruikt.

Bij Keycord-lanyard kun je alle keycords kopen

Keycord-lanyard verkoopt al vele jaren keycords. In het assortiment zitten tientallen voorbedrukte keycords. De opdruk daarvan is zeer opvallend en zorgt ervoor dat de dragers van die keycords bij jouw bedrijf horen. Voor zelf bedrukte keycords kopen heeft het bedrijf de beschikking over een professionele drukkerij. Dankzij de ervaring in het bedrukken van keycords kun je bij Keycord-lanyard ook goede adviezen krijgen over het ontwerp dat op jouw keycord wordt gemaakt. Door deze adviezen kan het bedrijf een waardevolle bijdrage leveren in de promotie van jouw producten en diensten.

Andere producten laten bedrukken

Bij Keycord-lanyard kun je niet alleen keycords kopen. Het bedrijf heeft nog veel meer promotionele producten in het assortiment. Daarbij moet je naast het keycords kopen denken aan armbandjes, brillendragers, badges, sieraden en zelfs mondkapjes. Het zijn allemaal artikelen die je weggeeft als er bezoekers bij je bedrijf komen of wanneer je als bedrijf deelnemer bent aan een evenement. Keycords kopen hoeft niet veel tijd te kosten. Als je een ontwerp klaar hebt kun je online een offerte opvragen. Meestal wordt daar nog dezelfde dag op gereageerd.