21 juni 2024

Ik stuurde mijn vriendin naar de site www.meisjesfeest.nl

lofff-petticoat-dark-blueIk stuurde mijn vriendin naar de site www.meisjesfeest.nl

Voor de bruiloft van mijn vriendin hebben mijn twee dochter de eer om bruidsmeisje te mogen zijn. Gelukkig mocht ik mee met het uitzoeken van de trouwjurk en gaan wij ook samen op zoek naar leuke jurken voor de meiden. Mijn dochters zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om een prinsesje te mogen zijn. Ik ben thuis alvast eens op de sites gaan kijken op zoek naar schattige jurkjes. Al snel zat ik op de site www.meisjesfeest.nl en werd meteen verliefd op het aller schattigste jurkje met kant en strikjes. Ik heb een foto gemaakt met mijn mobiel en deze meteen naar mijn vriendin doorgestuurd met de mededeling snel eens te kijken op www.meisjesfeest.nl. Ze was nog op haar werk dus het kon nog even gaan duren voordat ze zou terug antwoorden. Hopelijk dacht ze er net zo over als ik. Een paar uur later kreeg ik een bericht dat ze had gekeken op www.meisjesfeest.nl
En toen bleef het stil…. Ik dacht dat ze niks zou vinden. Toen kreeg ik de vraag. Wat zijn de maten? Ik aarzelde geen moment en met een grote smile ging ik er van uit dat ze de jurkjes al ging bestellen. Toen ze aan de deur stond met een grote doos en een kleine doos chocolade was ik super blij en de meisjes waren de mooiste prinsesje die je als bruidsmeisjes maar kon wensen. En tot na de bruiloft hebben ze de jurkjes nog veel aangehad.