21 juni 2024

De stoere kinderkleding van Uncle Bill

uncle-bill-jongens-vestDe stoere kinderkleding van Uncle Bill

 

Ken je de kinderkleding van Uncle Bill? Ik vind dat echt de leukste kleding die er bestaat en ├ęcht passen bij mijn kleine neefje. De kleding is namelijk hartstikke hip en echt vrij stoer, zonder dat het er allemaal te dik bovenop ligt. Je hebt er allerlei shirts van Uncle Bill die een beetje aan de punktijd herinneren en met een rasechte punker als vader vind ik dat hartstikke geschikt. Mijn broer was vroeger nog erger dan nu, inmiddels is hij wel een beetje bedaard nu hij een zoon en dochter heeft, is hij wat rustiger geworden en heeft hij het niet meer nodig zich zo te overschreeuwen, is alles goed zoals het is. Het is aandoenlijk te zien hoe hij de desbetreffende zoon en diens kleine zusje opvoedt, met zoveel geduld en respect, het is echt een heel bijzonder gezin. De moeder van de kinderen is er helaas niet meer en daarom is het ook wel een speciaal gezin in die zin. Mijn broer heeft nu eigenlijk twee rollen in een op te lossen en ik heb echt groot ontzag voor de manier waarop hij dit doet. Ik merk dat ik nog meer naar ze toe getrokken ben sinds het ongeluk gebeurde, nu een jaar of twee geleden inmiddels. Ik voelde aan dat ze misschien ook wel behoefte zouden hebben aan een vrouw in hun leven, die familie was en bij wie ze zich vertrouwd konden uiten zonder dingen op te kroppen. En we hebben er een heel bijzonder contact aan overgehouden, ik vind het wel heel bijzonder van zo dichtbij deze twee kinderen te zien opgroeien. Nu mijn neefje jarig is heeft hij specifiek gevraagd om de Uncle Bill kleding en ik streek uiteraard met mijn hand over mijn hart om deze wens, natuurlijk mag deze jongen die stoere kleding hebben!