19 juli 2024

Jurken hebben een ideale verhouding

1404081-001Jurken hebben een ideale verhouding

Ik zit in de overgang – misschien iets te veel informatie – en dit betekend dat ik wat dikker aan het worden ben. Ik ben altijd een slanke vrouw geweest en kon dragen wat ik wilde, ik kende dus niet het gevoel van zorgvuldig kleding uitzoeken, ik deed altijd maar wat. Maar nu mijn lichaam dus aan het veranderen is, merk ik dat ik niet meer alles aan kan. Ik liep een kleding winkel binnen om te vragen wat ik er mee kon doen. Ze adviseerde mij, terecht, om meer jurken te dragen. De jurken gaven mijn lichaam een ideale verhouding en zo zag ik er mooi en slank uit. Na het passen voelde ik mij ook stukken zelfverzekerder, soms moet je gewoon net even de truc kennen, om je weer fijn te voelen. Ik vond het ook wel leuk, om mijn oude dag (nou, nou) door te brengen in jurken. De jurken geven mij een elegante uitstraling, iets waar ik erg van hou. Ik zie soms vrouwen van mijn leeftijd die zich nog jong willen kleden, ook ik heb mij hier wel eens schuldig aan gemaakt, maar door mee te gaan met je leeftijd, en bijvoorbeeld nu te kiezen voor elegante jurken, straal je alleen maar meer kracht en respect uit vind ik. Mijn kinderen stonden trouwens versteld van mijn nieuwe garderobe, ze vonden het prachtig en ik heb veel complimenten gekregen. Mijn man zei dat ik veel meer straalde, er echt heerlijk en gelukkig uit zag. Dit was zo bijzonder leuk om te horen, het is belangrijk om een man te hebben die jou waardeert en je altijd prachtig vindt. Ik heb het grote geluk om de meest lieve man ooit te hebben. Echt waar, wat ben ik blij dat wij samen oud kunnen worden!