21 juni 2024
Mode-schoenen-voor-heren

Huykman schoenen zijn echt geweldig!

Laatst heb ik een heel goed nieuw merk schoenen ontdekt. Ik was eens aan het kijken op het web, en ik zocht voor goede nieuwe schoenen. Op een gegeven moment zag ik daar www.huykman-duyvestein.com/nl/ staan. Ik werd nieuwsgierig en klikte op de website. Toen de website eenmaal geladen was, zag ik hele mooie schoenen op de voorpagina. Ik dacht direct: ‘Dit is een merk voor mij’

Geweldig mooie schoenen

De schoenen die ik zag waren Alex Ocher Derby Shoes. Deze schoenen vond ik heel veel vakmanschap uitstralen. Ik heb de schoenen direct in mijn winkel wagen van Huykman gedaan en heb ze afgerekend.

De snelle levering van mijn bestelling

Vol smacht was ik aan het wachten op de schoenen tot ze bij mij thuis werden afgeleverd.
Toen ze werden bezorgt was ik zo blij. Ik bedankte de bezorger en zei hem gedag. meteen de schoenen aangetrokken om ze uit te om te kijken of ik wel de juiste maat had besteld. Ze zaten zo lekker en de maat was perfect! Zulke lekkere schoenen heb ik nog nooit gezien. Direct mijn hond van boven gehaald en heb haar uitgelaten. Heb toen even met mijn buurman gepraat en heb mijn schoenen laten zien. Ik heb hem verteld hoe lekker de schoenen zaten. Hij is direct naar binnen gerend en heeft ook een paar schoenen besteld. Een paar dagen later kwamen zijn schoenen ook aan. Hij was ook heel erg tevreden met zijn aankoop. Mijn complimenten aan Huykman en hun vakmanschap!