21 juni 2024

Goede kapsalon nabij Capelle aan den IJssel

Onlangs heb ik een bezoekje gebracht aan een professionele kapsalon nabij Capelle aan den IJssel. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan, want mijn haren zitten als gegoten. De zaak waar ik naar toe ben geweest heet: Daan van Boven en deze is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Ik ben al bij heel veel zaken geweest en was nooit tevreden met het resultaat. Of mijn haren waren niet naar mijn smaak geknipt of de haarkleur was niet helemaal naar mijn zin. De medewerkers van deze zaak luisteren wel goed naar jou wensen en laten jou pas weggaan tot het helemaal naar wens is.

Kapsalon Capelle aan den IJssel

Professionele vakmensen

De medewerkers van deze salon zijn goed opgeleid en hebben al heel veel ervaring. Zo hebben zij goede knip- en snijtechnieken en zijn op de hoogte van de nieuwste trends. De medewerkster zijn ook heel gezellig om een praatje mee te maken. Tijdens het knippen kan jij genieten van een heerlijk bakje koffie of thee. Wanneer jij graag advies wilt over een nieuwe look, dan kunnen de medewerkers jou goed adviseren. Zij weten precies welke look bij jou gezichtsvorm past. Zowel mannen, vrouwen en kinderen kunnen bij deze kapsalon nabij Capelle aan den IJsel geknipt worden. Daarnaast kan jij natuurlijk ook terecht voor wassen, föhnen, stylen en kleuren.