21 juni 2024

Gelukkig viel de Rieker herenschoen in de smaak

Graag wil ik hier mijn complimenten achterlaten over de Rieker herenschoen omdat ik mijn vriend hier erg bij mee heb gemaakt. Nu zal je denken wat is hier zo speciaal aan? Nou, mijn vriend heeft allereerst een eigen smaak als het gaat om schoeisel en daarnaast moeten deze goed zitten aan zijn voeten omdat hij erg snel last heeft van pijnlijke voeten. Als wij samen een dagje weggaan dan moet hij halverwege de dag wisselen van schoeisel omdat hij anders niet meer prettig kan lopen. 

Zelf draag ik altijd sneakers van een bekend merk en ervaar absoluut geen hinder aan mijn voeten. Mijn vriend geeft niks om een merk en kijkt alleen maar naar de uitstraling. Daarom heb ik besloten om hem eens te helpen en te overtuigen van het feit dat er ook schoeisel bestaat waar je geen last van je voeten in hoeft te krijgen.

Rieker herenschoen

De klachten over pijnlijke voeten zijn weg

Toen ik de Rieker herenschoen op de website van, shoetimeonline.nl had gevonden bedacht ik mij dat dit echt iets voor mijn vriend zou zijn. Daarom heb ik deze in in zijn maat besteld. Al snel was mijn bestelling binnen en toen mijn vriend thuis kwam van zijn werk, heeft hij de mooie sneakers aangepast. Wat denk je? Hij loopt hier nu dagelijks op en klaagt niet meer over pijnlijke voeten. Omdat dit voor mijn vriend een wereld van verschil is, heeft hij geleerd dat de kwaliteit echt wel iets zegt over het draagcomfort en niet alleen over de uitstraling. Vanaf nu wordt al ons schoeisel alleen nog maar bij dit adres besteld. 

Rieker herenschoen